skip to Main Content

Cisco Global Problem Solver Challenge

Cisco Global Problem Solver Challenge afholdes i år for fjerde gang. Konkurrencen er henvendt til studerende og nyuddannede, som udfordres til at løse store sociale og miljømæssige problemer med innovativ teknologi, og der er 350.000$ i præmiepenge.

Denne præmiesum skal være med til accelerere de gode ideer, som deltagerne kommer med, og hjælpe med at få dem udviklet i praksis.

Ifølge dem selv, så har de en målsætning om at positivt påvirke en milliard mennesker i 2025. Dette vil de gøre ved at satse på globale problemløsere, der trives i den digitale økonomi.

De har to krav til de løsninger der præsenteres. For det første, så skal det spille ind i Ciscos eksisterende stærke kapabiliteter, nemlig digital teknologi og Internet of Things (IoT). IoT dækker over apparater udover computer og telefon, der er tilkoblet internettet.
Udover dette, skal løsningen skabe en positiv impact på sociale, miljømæssige eller økonomiske faktorer. Dette kan fx være adgang til mad, sanitet eller undervisning. De sidste to år har vinderne været skaberne af en soldrevet vandpumpe til bønder, og et apparat der kan måle et fosters hjerte.

Løsninger skal indgives seneste d. 17 januar 2020 kl. 17 PT, og man kan læse mere om udfordringen her

 

Back To Top