skip to Main Content

INGEN ER PERFEKT – ny TV dokumentarserie

En række af den københavnske, socialøkonomiske virksomhed Glad Fondens medarbejdere er hovedpersoner i den nye dokumentarserie på DR1 ”INGEN ER PERFEKT”, der sendes første gang mandag 18.11. kl 20.45 og fire uger frem.

Serien bringer seerne helt tæt hovedpersonernes særlige udfordringer, og hvordan de dagligt søger at mestre livsvilkårene for i videst muligt omfang at få et selvhjulpent liv så tæt på normalen som muligt.

Den kommer vidt omkring i både privat- og arbejdslivet og giver seeren en forståelse for de mange elementer i livet, der skal hænge sammen for at man kan få følelsen af at have en tilværelse, som man selv er herre over.
Det lykkes af mange grunde kun delvist for de medvirkende, der udover deres diagnoser desværre også skal kæmpe med at forstå og finde rundt i offentlige kommunale systemer. Hvad der er tiltænkt som en hjælpende hånd fra samfundet til et godt liv, opleves ret entydigt som en betydelig modstander i kampen for at nå de bedst mulige resultater. Både af de berørte, deres pårørende og de personer, der samarbejder med dem i hverdagen.

Bag serien står dokumentarist Lisbeth Dilling, der giver en  fornem, præcis og ærlige fremstilling af mennesker og systemer.
Som når Glad Teaters skuespiller Marie Lisbjerg Jensen skal tage stilling til om hun vil lade sig sterilisere eller vælge at kunne få børn selv. Eller når Glad Designs Tilde Vallø Bisgaard skal til den årlige MUS-samtale. Eller når Andreas Petersen fra Flexuddannelsen skal udvikle sine kompetencer, så han kan bestå sin eksamen og til at få et fleksjob. Der er mange  eksempler på udfordringer men også plads til et godt grin.

Om Glad Fonden
Glad Fonden er en vækstfokuseret virksomhed, der uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap til at producere serviceydelser, produkter, kulturoplevelser samt indhold til forskellige medier af en kvalitet, der kan konkurrere på markedsvilkår.

Fondens formål er at give mennesker med handicap ytringsfrihed og mulighed for at bidrage til samfundet i fondens egne såvel som andre virksomheder. Det sker bl.a. ved at identificere hver enkeltes faglige potentiale og give alle mulighed for at udnytte deres talent.
Fondens arbejde bygger på en grundlæggende tror på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre det samfund, vi bor i rigere, gladere og mere inspirerende.

Mere om Glad Fonden på: www.gladfonden.dk
Eller kontakt:

Administrerende direktør Mikkel Holmbäck 26 22 09 47
Kommerciel direktør Trine Jordahn-Nielsen 30 11 54 74

 

Seriens afsnit er:

INGEN ER PERFEKT – De to søstre (1:4)
Mandag d.18.november 20.45 på DR 1

INGEN ER PERFEKT – Den eneste ene (2:4)
Mandag d.25.november 20.45 på DR1

INGEN ER PERFEKT – På egne ben (3:4)
Mandag d.2.december 20.45 på DR1

INGEN ER PERFEKT – Alle kan noget (4:4)
Mandag d.9 december 20.45 på DR1

 

 

 

Back To Top