skip to Main Content

Social Impact Investment 2019

Social Impact Investment 2019 – The Impact Imperative for Sustainable Development er en ny OECD rapport om Impact investeringers rolle i finansieringen af en bæredygtig udvikling.

Publikationen er en opfølgning på OECD 2015-rapporten om Social Impact Investment (SII), Building the Evidence Base.

Den nye publikation giver nye beviser for SII’s rolle i finansieringen af bæredygtig udvikling, og skildre status for SII-strategier globalt, sammenligner de regionale tendenser og vurderer fremtiden for feltet med særlig fokus på dataspørgsmål og den seneste politiske udvikling.

Men vigtigst giver den ny vejledning til beslutningstagere i OECD og ikke-OECD-lande samt til udbydere af udviklingssamarbejde, aktører der finansiere udviklingsarbejde, investeringsvirksomheder der arbejder med social impact og den private sektor i bredere forstand for at hjælpe dem med at maksimere impact investeringers effekt på 2030 dagsordenen (FN´s verdensmål) i dagsordenen for 2030.

Læs mere og download rapporten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top