skip to Main Content

Vindere af Social Innovation Tournament 2018

Vindere af den 7. udgave af Social Innovation Tournament – organiseret af European Investment Bank Institute – fik tildelt deres priser ved finalebegivenheden, der blev afholdt i København d. 23. oktober.

Vinderne blev Glowee fra Frankrig og Speak Social fra Portugal.

Konkurrencen designet til at belønne og fremme innovative initiativer, der skaber samfundsmæssige og miljømæssige effekt blev afholdt i København på Matrikel1.
Med henblik på den internationale konference om cirkulær økonomi, der afholdes den 25. oktober i Den Sorte Diamant i København, blev Specialpriserne, der var til projekter omkring cirkulær økonomi, tildelt iNex Circular fra Frankrig og Chrysalix Technologies– BioFlex fra England.

Her ud over uddelte EIB Institute sammen med INSEAD Business School to pladser på INSEAD Social Entrepreneurship programme til Trigger Systems fra Portugal og iNex fra Frankrig.

Som del af konkurrencen finansiere EIB Institute også to ophold på IRIS Social Incubator i Portugal. I 2018 gik disse til Sensovida fra Spanien og QTrobot fra Luxembourg.

Social Innovation Tournament (SIT) er en højprofileret konkurrence for innovative sociale iværksættere, der bringer løsninger på EU’s alvorlige udfordringer indenfor social-, sundheds-, miljø- og beskæftigelsesområdet. Konkurrencen er organiseret af European Investment Bank Institute.
Læs mere om konkurrencen og European Investment Bank på: institute.eib.org

Læs mere om vinderne her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top