skip to Main Content

Center for social Nytænkning (CFSN)

Center for social Nytænkning (CFSN) i Aarhus, arbejder for en nytænkningen af de sociale indsatser. Centret blev oprettet i december 2107 og allerede tilknyttet ca. 35 forskellige forskere, selvstændige, konsulenter, forfattere, m.fl. i et større arbejdsfællesskab.

Bag CFSN står Steffen Rasmussen, der tidligere har stået bag den socialøkonomiske virksomhed Fundamentet. www.fundamentet.org
Centret er tænkt som en tænketank, et arbejds- og udviklingsfællesskab og et knudepunkt for social nytænkning, hvor forskellige forskere, iværksættere, projektmagere og fagpersoner kan arbejder sammen og individuelt.

CFSN er oprettet på baggrund af en overbevisning om at de sociale indsatser og hjælpen til sårbare og udsatte borgere kan gøres bedre, billigere, samtidig med at den også kan gøres mere menneskeligt, helhedsorienteret og omsorgsfuldt. Derfor lægger CFSN også stor vægt på langsigtede tilgange til at hjælpe mennesker.

Centrets mission er bl.a. at udbrede viden, ideer og social innovation, samt at støtte og uddanne fremtidens sociale iværksættere, foreninger og virksomheder.

CFSN ønsker at samarbejde med iværksættere, store og små virksomheder og organisationer med henblik på at skabe løsninger som er både samfundsmæssigt og økonomisk fordelagtige.

En stor del af CFSN´s arbejde er fokuseret på centrets kontor- og arbejdsfællesskab, som pt. består af 35 mennesker fra forskellige virksomheder, foreninger, studier og forskningstilgange, der alle arbejder med at udvikle det sociale arbejde og/eller sparre med andre.
Læs mere om CFSN´s kontorfællesskab og priser på kontorpladser her

CFSN’s arbejde bygger på 4 søjler:
1. Uddannelse til sociale iværksættere, samt kontor- og udviklingsfællesskab
CFSN tilbyder bl.a. uddannelsesforløb med faglig støtte, hjælp og sparring til nye organisationer, sociale iværksættere, m.fl.

2. Oplysning & Formidling
CFSN afholder en række foredrag, står for udgivelser, materialer og interviews og deltager i debatter med kronikker, m.m.

3. Samarbejder & Konceptudvikling
CFSN arbejder bl.a. med udvikling af levedygtige koncepter for kommune, stat og virksomheder.

4. Social lobbyisme
CFSN ønsker at skabe en åben dialog, vidensdeling, debatter og samtaler med beslutningstagere, lovgivere, embedsfolk, erhvervsledere, m.m.

Læs mere om CFSN på: cfsn.dk
Følg Centret på facebook

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top