skip to Main Content

Semifinalister til 2018 DBS-NUS Social Venture Challenge Asia er fundet

NUS Enterprise and DBS Foundation har netop udvalgt de 100 socialøkonomiske virksomheder der skal nomineres til DBS-NUS Social Venture Challenge Asia 2018.

Blandt de udvalgte er bl.a. virksomheder, der anvender kunstig intelligens og big data til at monitorere træplantning og lavpris teknologi, der kan bygge huse på bare tre timer.
Listen over de 100 udvalgte socialøkonomiske virksomheder giver et godt overblik over, hvad der rør sig inden for socialt iværksætteri i Asien.

DBS-NUS Social Venture Challenge Asia er en konkurrence for socialøkonomiske virksomheder i hele Asien organiseret af NUS Enterprise og DBS Foundation.

Konkurrencen identificere og støtter nye socialøkonomiske virksomheder, som har potentiale til at generere positiv, skalerbar og bæredygtig social impact.

De 100 semifinalister er udvalgt blandt i alt 870 ansøgere fra 42 lande, og de går nu videre til næste runde af konkurrencen, som afsluttes med et stort finaleshow i Singapore d. 15.-18. oktober 2018
DBS-NUS Social Venture Challenge Asia har siden 2014 tilbudt en række støttemuligheder til opstartende sociale entreprenører i Asien.
Deltagerne i konkurrencen modtager support og mentoring fra nogen af feltets bedste eksperter, og konkurrencen er på den måde med ti at opbygge et økosystem af forandringsagenter, der kan være med til at løse nogen af de store udfordringer som Asien står overfor.

Læs mere om DBS-NUS Social Venture Challenge Asia her

Se listen over de 100 semifinalister her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top