skip to Main Content

The Cookie Bar

The Cookie Bar er en socialøkonomisk virksomhed i Hindhead i England, der hjælper unge handicappede med træning af sociale- og arbejdsmarkedsrelaterede færdigheder samtidig med at de støtter projekter i Afrika.

Virksomheden er startet i 2015 af Coins Foundation, der har sloganet ”Be a Force for Good”.

Hver enkelt cookie bar drives i et samarbejde mellem skoler og frivillige og halvdelen af profitten går tilbage til skolen. De resterende 50% går til forskellige projekter i Afrika, som Coins Foundation støtter, herunder et micro finansierings boligprojekt via Habitat for Humanity og skole projekter i Uganda og Zambia.

Eleverne arbejder i samarbejde med voksne frivillige med at sælge kaffe og småkager og i partnerskabet med skolen sættes fokus på, hvordan man driver en virksomhed. På den måde lettes adgangen til arbejdsmarkedet og samfundet for unge handicappede.

Via crowdfunding har man skaffet midler til at investeret i en gammel rød bus, der er omdannet til kaffebar. Bussen kører med frivillige rundt til forskellige festivaler, for der at sælge kaffe og småkager, og overskuddet går til et godt formål.

Bliv smittet af de unges entusiasme i videoen ”Volounteering at the Cookie Bar

Og læs mere på: thecookiebar.co.uk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top