skip to Main Content

SINGULARITYU

Singularity University er et globalt lærings- og innovations fællesskab, der bruger eksponentielle teknologier til at løse verdens største udfordringer og skabe en fair fremtid for alle.

SingularityU tilbyder uddannelsesprogrammer, skaber innovative fællesskaber og er en start-up accelerator, med det mål for øje at hjælpe enkeltpersoner, virksomheder, institutioner, investorer, ngo’er og regeringer med at forstå de nyeste teknologier, samt hvordan man kan udnytte disse teknologier til at skabe positiv indflydelse på mennesker. SingularityU er en B Corp, hvorfor al deres arbejde tager hensyn til samfund og miljø ud over økonomisk overskud i sine beslutningsprocesser.

Fællesskabet har eksisteret siden 2008 og siden da har Singularity University bemyndiget personer og virksomheder fra 85 lande til at anvende eksponentielt voksende teknologier så som bioteknologi, kunstig intelligens og neurovidenskab for at imødegå store udfordringer indenfor: uddannelse, energi, miljø, mad, sundhed, fattigdom, sikkerhed, rum og vand.

SingularityU eksisterer også i Danmark med beliggenhed i København. Her kan dig og din organisation få et netværk samt få redskaber til at skabe innovative løsninger ved brug af nye teknologier.

SU hjemmeside: https://su.org
Pressemeddelelse om SU´s etablering i Danmark: Klik her!
SU Danmark: http://singularityudenmark.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top