skip to Main Content

Brandless

Brandless er et nystartet online supermarked baseret i San Francisco og Minneapolis, der har en vision om at sælge bedre varer for lavere priser. ALLE varer sælges til samme pris – 3 dollars.

Ideen bag Brandless er, som navnet antyder, at sælge produkter uden brand/mærke. Det betyder en stor besparelse for kunderne, fordi man ofte betaler en stor ekstra udgift for mærket.
Brandless har udregnet, at kunder gennemsnitligt betaler 40% mere for varer, der har samme kvalitet, som de varer Brandless sælger. Hvis det drejer sig om skønhedsprodukter, kan man komme til at betale op til 370% mere, end det man kan få produkterne til hos Brandless.

Virksomheden har meget høj etik omkring varerne. Fødevarerne er GMO fri og halvdelen af sortimentet er økologisk, ligesom sortimentet også tæller veganske og glutenfri varer. Rengøringsmidler er uden skadelige kemikalier og hudplejeprodukter uden parabener mm.

Brandless har også et “Give Back Program”, hvor man i samarbejde med “Feeding America” donere et måltid hver gang en kunde handler i supermarkedet for at være med til at bekæmpe sult i USA.

Læs mere på: https://brandless.com

 

Opdatering 10.2.2020:
Brandless, the pioneering Amazon alternative, shuts down

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top