skip to Main Content

Ginerosity Gin

Pickering’s Gin, der er hjemmehørende i Edinburg i Skotland, har netop lanceret verdens første socialøkonomiske gin under navnet ”Ginerosity”, hvor overskud fra salget går til gode formål.

De to stiftere af Pickering’s Gin, Marcus Pickering og Matt Gammell har skabt den nye socialøkonomiske virksomhed ”Good Spirits (Scotland)” der står bag produktionen af Ginerosity som et såkaldt ”CIC” (Community Interest Compagny).

Virksomheden er skabt i i samarbjede med social entreprenør Chris Thewlis, der driver den socialøkonomiske virksomhed Beer for Good og Dave Mullen fra virksomheden kommunikationsvirksomheden Story samt David Moore, der er ekspert i eksport.

Ginerosity mærket vil snart kunne købes i barer og online, og overskuddet fra salget skal gå til at støtte og hjælpe unge udsatte både i England og andre lande.

Den nye gin indeholder 10 forskellige urter bl.a. enebær, citron, lime og angelik, og i følge stifterne, har man fået fremstillet en gin, som både er smuk at se på og smager vidunderligt samtidig med at den er med til at skabe et bedre liv for unge udsatte.

Læs m

Kilde: Positivly Scottish

Foto: from Pickering’s Gin Twitter page

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top