skip to Main Content

Kan man outsource socialt ansvar

Kooperationen inviterer på konferencen CSR i Praksis d. 2/6 til et seminar om socialøkonomiske partnerskaber.

Bag konferencen CSR i Praksis står videns- og netværksinitiativet CSR LINK. Som en del af årets tema ”Drivere for SMV’ernes CSR” sætter man bl.a. fokus på partnerskaber med socialøkonomiske virksomheder. På et af dagens seminarer præsenterer Kooperationen tre forskellige cases på, hvordan et partnerskab med en socialøkonomisk virksomhed kan mere end at styrke brandet over for kunder og medarbejdere, men være en vej til at effektivisere opgaveløsningen og udvikle forretningen i nye retninger.

De tre cases er de tre socialøkonomiske virksomheder Settlementet, Specialisterne og Huset Venture Nordjylland, som alle giver eksempler på, hvordan partnerskaber kan skabe værdi for både den socialøkonomiske og ordinære virksomhed, og ikke mindst for de personer, der igennem partnerskabet bringes tættere på arbejdsmarkedet.

Ifølge Kooperationen kan Virksomheder der har viljen til socialt ansvar, men mangler tid og kompetencer, med fordel overveje et partnerskab med en socialøkonomisk virksomhed.

Konferencen CSR i Praksis sætter med den nye klimaaftale og de 17 globale bæredygtighedsmål som bagtæppe fokus på SMV’ernes engagement i CSR gennem gæstetaler, paneldebat, seminarer og masser af konkrete cases fra SMV’ernes egne rækker.
Konferencen byder på såvel inspiration og indspark som løsninger og redskaber til det praktiske arbejde med CSR for store som små virksomheder, videncentre, NGO’er, rådgivere og alle andre med interesse for CSR.

Læs mere om de partnerskaber som Settlementet, Specialisterne og Huset Venture Nordjylland har indgået her

Vedrørende program og tilmelding til konferencen CSR i Praksis se mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top