skip to Main Content

Social Entrepreneurship and Innovation

“Social Entrepreneurship and Innovation—International Case Studies and Practice” er en ny bog af Ashoka Fellow Ken Banks. Bogen udkommer 3. marts 2016.

Social innovation og socialt iværksætteri søger kreative og billige løsninger på specifikke samfundsmæssige problemstillinger.
Internettets og mobiltelefoners udbredelse har betydet at flere mennesker end nogensinde tidligere i historien arbejder for at løse presserende sociale og miljømæssige problemer.

Social Entrepreneurship and Innovation fortæller om sociale innovatører, der har brugt deres kreativitet og mod til at finde løsninger på problemer de har stået over for. Bogen giver læseren et godt og realistisk indblik i de udfordringer sociale iværksættere står over for og det problem-løsende mindset, der er nødvendigt for at kunne overkomme dem.

I bogen beskriver forfatteren Ken Banks 13 forskellige sociale iværksætterecases, som går lige fra lige fra et livsvigtigt projekt, der bringer solcelledrevet lys til jordmødre i Nigeria til en nyhedsservice, som er vokset en lille begyndelse til at have global effekt. Bogen giver samtidig gode råd og vejledning til andre, der følge i de sociale iværksætteres fodspor.

Bogen er en god hjælp sociale iværksættere, som leder efter nye ideer og indsigt i hvad der virker – og hvad der ikke virker. Den er inspirerende læsning for alle, der arbejder for at skabe en bedre verden.

Om forfatteren Ken Banks
Ken Banks er stifter af kiwanja.net, Means of Exchange and FrontlineSMS.
Han er både Pop!Tech og Ashoka Fellow og modtager af Tech Awards og National Geographic Emerging Explorer, og han er internationalt anerkendt for sit arbejde med at anvende mobil teknologi til at skabe positiv social og miljømøssig forandring i udviklingslandene. Han arbejder desuden som iværksætter hos CARE International

Læs mere: Klik her!

 

Bogen kan købes her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top