skip to Main Content

AFSNIT I

Afsnit I konceptet består af en international konkurrence og festival for iværksættere, i år med temaet Rethink Living.

Afsnit I’s omdrejningspunkt er innovationskonkurrencen om de100.000 kr. til realisering af den bedste idé. Deltagerne i konkurrencen er iværksætterne, kunstnere, designere, projektmagere, idefolk, studerende og etablerede småvirksomheder. Alle med ideer der endnu ikke er udført eller implementerede. Folk med visionerne og bud på hvordan visioner omsættes til handling.

Den internationale innovationskonkurrence og festival er i år dedikeret temaet, Rethink Living.
Med Rethink Living ønsker man at lave en festival, som udfordrer vores forståelse af normalitet, fællesskab og hverdag. Med bæredygtige og fællesskabets briller vil festivalen gentænker produktion, forbrug og vores måde at bo, bygge, leve og arbejde sammen på.

Festivalens innovationskonkurrence huser iværksættere, projektmagere, sociale entreprenører, kunstnere, designere og andre idemennesker.
Vinderne modtager 100.000 kr. til realisering af ideen.

Afsnit I 2015 afholdes i hele Egedal Kommune, med hovedsæde i det nedlagte rådhus i Stenløse.
Kulturproduktionskollektivet Indgreb, står bag Afsnit I og festivalen udfoldes i tæt samarbejde med den eller de aktuelle værtskommuner. Afsnit I lykkes således fordi en stærk lokal tilknytning og et regionalt samarbejde kombineres med globalt ambitionsniveau og forståelseshorisont.

Flere af de 6 temaer, der søges ideer indenfor er er aktuelle for sociale iværksættere f.eks. “Second Production” som bl.a. inkluderer bæredygtige alternativer til eksisterende virksomhedsmodeller og produktionssystemer. Deleøkonomi, grøn produktion, socialøkonomi, bæredygtig handel mm. og “Green Shift” der inkluderer projekter som understøtter den grønne omstilling.

Der er deadline for ansøgninger d. 15. juni

Læs mere om Afsnit 1 og Innovationskonkurrencen: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top