skip to Main Content

Vækstcenter for Socialøkonomiske Virksomheder

Torsdag d. 4. september 2014 åbner det nye, nationale Vækstcenter for Socialøkonomiske Virksomheder med et arrangement i København.

Vækstcenter for Socialøkonomiske Virksomheder er placeret i Socialstyrelsen og danner ramme om Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale forholds indsats på området.

Vækstcentret skal samle og formidle viden, styrke samarbejdet på feltet og fungere som én indgang til hjælp og vejledning for socialøkonomiske virksomheder og potentielle samarbejdspartnere.

Ved åbningen af Vækstcentret lanceres samtidig hjemmesiden www.socialvirksomhed.dk, der bliver Vækstcentrets ansigt udadtil og den nye portal for viden om socialøkonomiske virksomheder i Danmark.

Vækstcentret arbejder ud fra følgende definition af socialøkonomiske virksomheder:
”Socialøkonomiske virksomheder er private virksomheder, der driver erhverv med det formål gennem deres virke og indtjening at fremme særlige sociale og samfundsgavnlige formål.”

Sammen med et stort netværk af aktører i det socialøkonomiske felt skal Vækstcentret nu arbejde for at gøre det nemmere at mere attraktivt at starte og drive socialøkonomiske virksomheder i Danmark.

Fra d. 4. september kan man læse mere om Vækstcenter på portalen www.socialvirksomhed.dk

Til de lokale Netværksmøder for socialøkonomiske virksomheder vil det, i september og oktober 2014, være muligt at møde og høre repræsentanter fra Vækstcenter for Socialøkonomiske Virsomheder.
Se mere om arrangementerne her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top