skip to Main Content

Online kursus i socialt entreprenørskab

Copenhagen Business School (CBS) tilbyder et gratis 12 ugers online kursus i socialt entreprenørskab.

På kurset kan man bl.a. lærer, hvordan man kan skabe social effekt gennem socialt entreprenørskab ved at identificere og udnytte ressourcer på en bæredygtig måde for at skabe social forandring. Kurset introducerer forskellige eksempler på socialt entreprenørskab og guider de studerende gennem en proces med at identificere et socialt problem, finde en løsning på det og udforme det som en forretningsplan.

Kurset foregår på engelsk, og der er startdato d. 1. september 2014.

Læs mere om kurset: Klik her!

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top