skip to Main Content

INDEX

INDEX: Design to Improve Life er en organisation etableret i 2002 bl.a. med støtte fra Københavns Kommune. Organisationen arbejder for at skabe positive sociale og miljømæssige forandringer ved at støtte designere og designvirksomheder, der anvender design til at forbedre menneskers liv.

Organisationen har netop (d. 29. august) afholdt INDEX: AWARD 2013 i Helsingør.

INDEX: AWARD, der er en af verdens største designerpris konkurrence, blev overværet af 1.500 publikummer her iblandt Kronprinsesse Mary.

Der blev bl.a. uddelt priser til et simpelt papirark, som kan holde fødevarer friske i 4 gange så lang tid, fødselssimuleringsudstyr, der skal forhindre dødelighed blandt børn og mødre, en computer til 25 dollars, som kan være med til at digitalisere hele verden.

Læs mere om Index: Awards 2013: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top