skip to Main Content

International social innovations konkurrence

Engelske NHS (National Health Service) har udskrevet en konkurrence om gode innovative ideer til at løse udfordringer i sundhedsvæsenet i tre nord-vestengelske byer. De bedste ideer belønnes med 1000 pund og der er adgang for deltagere fra hele verden.

Det er den socialøkonomiske virksomhed Unlimited Potential, som organiserer konkurrencen, der søger løsninger på sundhedsproblematikker i de tre nordvestengelskebyer Salford, Knowsley og Wirral. North West Social Value Foundation er vært for konkurrencen.

Det er ingen hemmlighed at offentlige budgetter er under pres, og at der er stort behov for at gentænke den måde man håndtere problemerne på. Og NHS håber med konkurrencen at få input fra mennesker udefra til til netop at gentænke løsninger på en helt ny måde.

I Salford: har det problem man søgte input og ideer til været: At give ældre større kontrol over deres liv og sætte dem i stand til at få et mere meningsfyldt og tilfredsstillende liv og dermed reducere behov for sundheds- og sociale ydelser.
I Knowsley ønsker man ideer til: Hvordan man kan sikre at kvinder og deres familier kan have en positiv oplevelse af graviditet, fødsel og livet med en nyfødt.
I Wirral: ønsker man ideer til hvordan mennesker med mentale problemer kan få mere kontrol over deres liv og dermed få et mere meningsfyldt og tilfredsstillende liv.

I Salford er konkurrencen slut, men der søges stadig efter ideer fra sociale innovatorer fra hele verden til konkurrencerne i Wirral, hvor der er deadline for ideer d. 9. september og i Knowsley, hvor der er deadline for indsendelse af ideer d. 26. september.

Læs mere om konkurrencen: Klik her! 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top