skip to Main Content

Nutidens udfordringer Fremtidens løsninger – HORIZON 2020

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser holder konferencen “Nutidens udfordringer – fremtidens løsninger” i Tivoli Congress Center i København den 29. oktober 2013, som det officielle, danske startskud på EU´s Horizon 2020 program.

Konferencen vil sætte fokus på, hvordan danske forskere, virksomheder og myndigheder bedst kan udnytte EU’s forsknings- og innovationsprogram, Horizon 2020 og således give et indblik i de muligheder, som EU giver.

Konferencen byder på oplæg fra en lang række fremtrædende forskere og erhvervsfolk, rådgivere og repræsentanter fra Uddannelsesministeriet og Europa-Kommissionen ligesom der også vil være med mere dialogbaseret kommunikation på stande og i Speakers Corner. Her kan deltagere bl.a. få lejlighed til at høre om, hvordan et EU-projekt er vejen til ikke alene penge, men også til viden, netværk og nye markedsmuligheder.
Det er gratis at deltage i konferencen.

Læs mere og tilmeld dig: Klik her! 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top