skip to Main Content

Media-now

Media-now I/S er en socialøkonomisk virksomhed beliggende på Indre Nørrebro.

For Media-Now er socialøkonomi lig med:

– geninvestering af overskuddet
– et lønniveau, der ikke overstiger, hvad man kunne få i det offentlige
– konkret praktisk arbejde med at hjælpe udsatte borgere primært matchgruppe 2 og 3 tilbage / ud på arbejdsmarkedet.  

Media-now fungerer på markedsvilkår uden nogen former for offentlig støtte, og virksomhedens mission er, at få fleksjobbere tilbage på arbejdsmarkedet via en produktion af professionelt grafisk design samt webudvikling.

Media-now´s produkter.
Media-now’s kernekompetencer er centreret omkring web-udvikling i WordPress, der er verdens mest udbredte CMS-system til hjemmesider. WordPress er valgt fordi det er brugervenligt, gratis, og har gode udvidelsesmuligheder.

Media-now kan levere en basis-hjemmeside fra 4.550,- ex. moms.
Virksomheden udvikler også webshops, ligeledes i wordpress. Her er Media-now leveringsdygtige i en basis-webshop fra kr. 5.000,- ex moms.

For både hjemmeside og webshop kan virksomheden lave tilpasninger til mobile medier (det man kalder responsivt design), så man får både menu og en (salgs-)oplevelse tilpasset skærmens størrelse.

Hjælp til andre socialøkonomiske virksomheder.
Som socialøkonomisk virksomhed har Media-now et særligt fokus på fleksjob, men virksomheden har også valgt at investere ressourcer i at hjælpe andre socialøkonomiske virksomheder.
Med portalen Køb-socialt.dk arbejder Media-now på at fremme synligheden af og tilgængeligheden til danske sociale og socialøkonomiske virksomheder, og derved skabe grundlag for øget vækst og bedre betingelser for fremtidig udvikling af sociale og socialøkonomiske virksomheder i Danmark.
Media now har netop startet et crowdfunding forløb, hvor virksomheden forsøger at crowdfunde midler til at drifte portalen de næste par måneder.

 

Fakta om Media-now
Adresse: Nørrebrogade 14 B, 3. sal, 2200 København N

Se på Krak:  Klik her!
Opstart og ejerforhold: Virksomheden er etableret i 2010 som et I/S, og ejes af Trine Uldall, multimediedesigner AK, med efteruddannelse indenfor marketing og projektledelse, og Tobias Uldall-Espersen, Datalog og PhD i brugervenlighed og systemudvikling.

Ansatte pt.: 1 tidligere misbruger i forløb med henblik på eventuel ansættelse.
Hjemmeside: www.media-now.dk

facebook: Klik her!

 

OPDATERING til denne artikel: Media-now lukkede efter 6 år i 2016, men Køb-socialt kører videre, fortsat drevet af Tobias Uldall-Espersen og Trine Uldall

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top