skip to Main Content

England får paraplyorganisation for crowdfunding virksomheder

Crowdfundingportalen Buzzbnk er gået sammen med Englands ledende crowdfunding virksomheder for at etablere paraplyorganisationen “UK Crowdfunding Association” (UKCFA), der skal skabe klarhed og forbrugerbeskyttelse for hele sektoren.

Buzzbnk er en ledende crowdfunding platform for socialøkonomiske virksomheder, og Buzzbnk ser dannelsen af en paraplyorganisation, som yderligere et skridt fremad i forhold til at skabe finansieringsmuligheder for innovative forretningsideer.
Crowdfunding har oplevet en massiv vækst i England i de seneste år. Og alene i de sidste 12 måneder er der investeret 10 millioner pund i små virksomheder i England via crowdfunding. Dette tal forventes at stige markant i de kommende år så sektoren udgør en særlig
værdifuld adgang til finansiering for socialøkonomiske virksomheder, som ofte har svært ved at skaffe finansering via traditionelle
banker.

UKCFA har bl.a. lavet en særlig “code of practice”, som medlemmer af organisationen skal overholde. Det sker i et forsøg på at beskytte det voksende antal investorer, donorer og virksomheder, der benytter sig af teknologien.

Læs mere om UKCFA “code of conduct”: Klik her!

Det er hensigten, at UKCFA ikke bare skal arbejde for at skabe tillid til branchen via høj etik og fælles standarder. Man ønsker også,  at arbejde sammen med regeringen for at skabe gode lovmæssige rammer for crowdfunding.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top