skip to Main Content

Grameen Foundation Fellow

Man kan nu ansøge om at blive Grameen Foundation Fellow.

Grameen Foundation hjælper nogen af verdens fattigste for at forbedre deres forhold og slippe fri af fattigdom ved give dem adgang til financielle serviceydelser, information og mulighed for at skabe et levebrød.

Som Grameen Foundation Fellow får man mulighed for at arbejde med iderige personer inden for global udvikling og social innovation på projekter, som skaber forandring for fattige. Gennem et et års fellowship har man mulighed for at få praktisk erfaring på opgaver, som er skræddersyet til at matche ansøgernes egenskaber og interesser med de behov, der er i Grameen Foundation feld-afdelinger i Latin Amerika, Afrika og Asien.

Ansøgningsfrist er d. 31. marts 2013.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top