skip to Main Content

Becoming a Changemaker

Becoming a Changemaker : An Actionable, Inclusive Guide to Leading Positive Change at Any Level er en ny bog af social iværksætter Alex Budak

I bogen giver Alex Budak en inspirerende og forskningsstøttet guide til, hvordan man kan udvikle de tankesæt og lederskabsevner, der er nødvendige for at navigere, forme og lede forandringer og for at skabe en positiv impact i vores liv, karriere og samfund.

Gennem en lang række casestudier og helt ny indsigt fra hans originale forskning om de træk, som de mest succesrige changemakers har til fælles, giver Alex Budak en handlingsorienteret guide til mennesker med enhver form for baggrund, niveauer, aldre og branche, så de kan begynde at lede forandringer, uanset hvor de er.

Bogen er baseret på Budaks vildt populære undervisningsforløb af samme navn på UC Berkeleys Haas School of Business. Budak introducere i bogen kon koncepter som Microleadership, der viser, hvordan hver enkelt af os kan lede, derfra hvor vi er, og principper som “Tillid uden attitude”, “Sæt spørgsmålstegn ved Status Quo” og “Beyond Yourself” giver en ramme for at træde ind i vores egen unikke changemaker potentiale

Om Alex Budak

Alex Budak er social iværksætter, fakultetsmedlem ved Berkeley Haas og forfatter til Becoming a Changemaker.
På UC Berkeley har han skabt og underviser han i det transformative kursus “Becoming a Changemaker” og som fakultetsdirektør for Berkeley Executive Education programs.
Som social iværksætter har han været med til at stifte StartSomeGood.com, har drevet Sveriges mest fremtrædende inkubator for social innovation, Reach for Change og han har desuden arbejdede på Change.org
Han konsulterer og rådgiver organisationer, der arbejder med at hjælpe mennesker fra alle samfundslag med at blive changemakers, og han har holdt en langrække foredrag rundt om i verden lige fra Cambodja til Ukraine og i Det Hvide Hus, FN-agenturer og hos virksomheder som Accenture og AirBnB.


FAKTA:
Titel:
Becoming a Changemaker : An Actionable, Inclusive Guide to Leading Positive Change at Any Level
Forfatter: Alex Budak
Udgivelsesdato: d. 6. Oktober 2022
Forlag: Little, Brown & Company
ISBN10 1538707764
ISBN13 9781538707760
Bogen er på 304 sider.
Læs mere og se hvor du kan købe bogen her

Back To Top