skip to Main Content

Socialøkonomisk virksomhed i Grønland

Siu-Tsiu er en ny socialøkonomisk-virksomhed, der arbejder for at støtte grønlandske unge med særlige behov til at få et meningsfuldt liv med uddannelse, job og kolleger. Virksomheden skal efter planen etablere sig i Tasiilaq i Østgrønland i løbet af 2021.

Det er tanken at Siu-Tsiu skal blive til bliver en række socialøkonomiske virksomheder med rigtige produkter og rigtige kunder, hvor unge kan få rum og støtte til at uddanne og udvikle sig både fagligt, socialt og personligt. Uddannelsen har fokus på at skabe læring og inspirere til kollegaskab, især inden for håndens arbejde. Samtidig indeholder uddannelsen eksterne praktikker i grønlandske virksomheder.

Hanne Danielsen, der de sidste 8 år har været direktør for Grennessminde, står i spidsen for Siu-Tsiu.
Hun rejser i februar til Nuuk og sidenhen til Tasiilaq for at begynde arbejde med at bygge virksomheden op på Grønland.

Man kan følge Siu-Tsiu på facebook

Siu-Tsiu´s hjemmeside er under opbygning på: https://Siu-tsiu.dk

 

 

 

Back To Top