skip to Main Content

Notesbog til dit arbejde med FN’s Verdensmål

Verdensmål og notesbog er en praktisk bog i forhold til at gøre ens eget arbejde med FN´s verdensmål konkret. Bogen er produceret af KLS PurePrint i samarbejde med Helle Overgaard, som har fået ideen til bogen og udviklet konceptet.

I bogen kan man hurtigt få overblik over, hvad de 17 Verdensmål og de 169 delmål handler om. Samtlige 17 Verdensmål og de 169 delmål er gennemgået i første halvdel af bogen med en side til noter for hvert Verdensmål. Den anden halvdel er en notesbog, med plads til ens egne notater.
På den måde kan man samle overvejelser, ideer og beslutninger et fysisk sted.

Bogen er tænkt som et redskab til viden, motivation og handling hos den enkelte. Den er rettet mod mennesker, der ønsker at arbejde med bæredygtighed, til medarbejdere, på møder og konferencer, i undervisningssituationer eller i virksomhedens, kommunens eller organisationens omverden, hvor man ønsker at inspirere, udbrede kendskabet til og forankre Verdensmålene.

Bæredygtighed er i den grad tænkt ind i den fysiske bog, der er trykt på Cradle to Cradle-certificeret papir og med Cradle to Cradle-certificerede trykfarver.
Træet til bogen kommer fra bæredygtigt FSC-skovbrug i Europa og trykningen foregår i Danmark på et  CO2-neutralt trykkeri.

Hvis du har et Nytårsforsæt om personligt at bidrage mere til, at vi kan nå at indfri FN´s verdensmål i 2030 eller, i anledning af Julen, ønsker at inspirere andre til at gøre det samme, så er bogen en fin gave at give til dig selv og andre.

FAKTA
Titel: Verdensmål og notesbog
Ide og koncept: Helle Overgaard
Produktion og Print: KLS PurePrint
Tekster om verdensmålene: Thomas Gringer Jakobsen, Verdens Bedste Nyheder
Bogen er i A5 format og på 140 sider heraf 80 til noter og kan købes her

Læs mere om FN´s verdensmål på:  www.verdensmaal.org

 

 

Back To Top