skip to Main Content

Marco D´Andrea 

Vejledning i forretningsudvikling (København)

Marco er Partner og forretningsudvikler i Konsulenthuset for Socialøkonomi. Haner ligeledes medstifter og arbejdende bestyrelsesmedlem i Foreningen For Social Innovation, hvor han arbejder som udviklingskonsulent inden for socialt iværksætteri og social innovation. Han har mere end 10 års erfaring med projekt- og kursusdesign, fundraising, undervisning, coaching, projektledelse, samskabelse, forretningsudvikling, innovation og iværksætteri.
Marco har blandt andet været projektansvarlig for et større udviklingsprojekt under Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i København Kommune med fokus på anvendelse af iværksætteri og mikrolån til revalidender og aktivitetsparate borgere som middel til selvforsørgelse. Marco har derudover været medudvikler og underviser på en lang række specialdesignede kursusforløb med udgangspunkt i aktionslæring og moderne motivationsteori.
Marco har tidligere arbejdet en årrække i reklame- og medieverdenen som projektleder, account manager og media planner for større velkendte FMCG brands.

Kontakt
https://husetforsocialokonomi.dk
marco@husetforsocialokonomi.dk
50 33 02 55

Back To Top