skip to Main Content

Charlotte Bay

Titel på foredrag: Insekter fremtidens bæredygtige protein

 

Foredragsholder: Charlotte Bay er madaktivist og stifter af virksomheden BUG AMOK. Som barn er Charlotte vokset jeg op på Djursland og med naboer som Søren Ryge og Bonderøven, og er derfor inspireret af selvforsyning. Hun brænder for at formidle viden og nye opskrifter om spiselige insekter som fremtidens protein. Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden. Alligevel skal der stadig lidt tilvænning til for, at insekter vil indgå, som en naturlig del af aftensmåltidet i de danske køkkener.

 

Foredragsholders navn og Kontaktoplysninger: 
Charlotte Bay
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf. 21 95 90 26
Email. charlotte@bugamok.dk
www.bugamok.dk

 

Foredragets indhold:
Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden. Men alligevel er det ikke lige naturligt for alle at spise insekter. To milliarder spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og produceres bæredygtigt?
Book et foredrag med insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK og lær mere om, hvordan du kan komme i gang med at lave mad med insekter og hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød.
Foredraget bygger på Charlottes facination af det uudforskede potentiale for spiselige insekter som hverdagsmad herhjemme, og hendes ønske om at udfordre madkultur og bæredygtighed. Hun har som erfaren foredragsholder besøgt biblioteker, virksomheder og skoler i hele landet. Selv landets statsminister har spist med til bords med insekter på menuen.
Mad med insekter herhjemme er under stor udvikling, og Charlotte ønsker at invitere alle med til at udvikle fremtidens bæredygtige madlavning.

 

Foredragets varighed: Foredraget kan tilpasses lejligheden og kan have en varighed på 1-2 timer.

 

Pris: 5.500 kr.  ex. moms og transport + dækning af udgifter til smagsprøver eller efter nærmere aftale.
20% af vederlag af vederlaget for foredraget tilfalder foreningen Sociale Entreprenører i Danmark.

 

Hvor i landet kan foredraget tilbydes: Levering af foredrag, catering og kurser til til skoler, virksomheder og foreninger i hele Danmark.

 

Tekniske hjælpemidler: Mulighed for at vise PowerPoint.

Back To Top