skip to Main Content

Tid: Torsdag d. 17. november kl. 12.30-13.00 (den virtuelle dør åbner 12.25, så du kan være klar til start).
Sted: Online – Zoom

I anledning af Social Enterprise Day 2022 afholdt Sociale Entreprenører i Danmark sammen med Anne-Mette Sylvest fra Heartcore Impactonline workshoppen “Peak You! Mental fitness for sociale iværksættere” – der havde fokus på mental sundhed hos sociale iværksættere.
Der var 2 deltagere.

 

Beskrivelsen af workshoppen herunder:

“Lunch and Learn”

Workshoppen Peak You! Mental fitness for sociale iværksættere, er en kort introduktion til værktøjer som sociale iværksættere kan anvende, så de kan brænde for deres virksomhed uden at brænde ud.

Gør op med stresskulturen, sæt mental fitness på agendaen! Lær et enkelt operativ system, PQ (eller Positive Intelligence), der hjælper dig med at tage styringen fra stresshjernen så du kan blive din egen bedste chef, forbedre din evne til at præstere, øge dit generelle velvære og forbedre dine relationer.

Mental fitness er en træningssag, og nøglen til din virksomheds langsigtede success. Det er på tide at tænke mentale vaner ind som en del af din arbejdsdag. Fordi, DU, dine nære og din virksomheds målgruppe er bedst tjent med, at du tager vare på dig selv først.

Vær med og lær hvordan enkle greb kan have stor effekt!

 

Back To Top