skip to Main Content

Tid: Tirsdag d. 17. april 2018 kl. 15.00-17.00
Sted: VIA University College – ‘Naturfagstorvet’, Campus C, Ceresbyen 24, Aarhus

Sociale Entreprenører i Danmark afholdt tirsdag d. 17. april 2018 arrangementet Sociale Iværksætter eventyr med Poul Kellberg. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med VIA Studentervæksthus.
Der var 25 deltagere.

Til arrangementet fortalte Poul Kellberg fortæller om sin iværksætterrejse og etableringen af den socialøkonomiske virksomhed Comeback Programe +Industries, hvor han har haft stort held med at bringe udsatte og unge, som ofte har været på kant med loven, videre i arbejde eller i uddannelse.

Poul Kellberg indledte sit oplæg med at fortælle om sin barndom i Esbjerg, hvor han var meget interesseret i sport. Det førte ham bl.a. til boksesporten, hvor han både nåede at blive dansk og nordisk mester. Poul skiftede retning og uddannede sig som lærer på Steiner Seminaret i Skanderborg og og senere også til pædagog. Som pædagog arbejde kom han til at arbejde med vanskelige drenge. Poul synes ikke at indsatsen overfor disse drenge fungerede optimalt og det var starten til Comeback projektet, som han startede i 2010.
Poul fortalte om både successer og udfordringer på sin rejse med Comeback, hvor interessen for projektet har være stor nok til at Poul har været i stand til at funde mere en 20 millioner kr. til projektet, samtidig med at det også nogen gange har været vanskeligt at skabe forpligtigede samarbejder, som kunne sikre kontinuiteten i projektet.
Resultaterne og successn fra arbejdet med denne vanskelige gruppe af drenge taler dog sit eget sprog. Gennem de sidste fem år er 40% af Comebacks deltagere kommet i uddannelse, i job eller har startet deres egen virksomhed.

Sociale iværksættereventyr med Poul Kellberg 17.4.2018

Comeback Program+Industries er en innovativ, professionel socialøkonomisk virksomhed, der hjælper marginaliserede unge mænd i alderen 16-35 år til at tage ansvar for egen, andres og samfundets udvikling. Det kan være på en uddannelse, i et job eller i en virksomhed, som Comeback hjælper de unge med at starte.
Comeback hjælper bl.a. de unge gennem Comeback Industries, hvor de unge får hjælp til at starte egen virksomhed. Den enkelte unge får hjælp til at udarbejde en forretningsplan, får tilbudt løbende sparring og Comeback yder også økonomisk støtte. En del unge får arbejde i en af de virksomheder, der er etableret i Comeback Industries.
Comeback hjælper også de unge gennem Comeback Consult, der drives som socialøkonomisk virksomhed. Her er ansat konsulenter, som alle har en fortid på kant med sig selv og ofte også loven. Comeback-konsulenternes arbejde består i at transformere deres personlige erfaringer til rådgivning.Poul Kellberg
Poul Kellberg er iværksætter, tidligere elitebokser, pædagog og har en diplomuddannelse i krimonologi.
Poul startede den socialøkonomiske virksomhed Comeback Program+Industries i 2010.

Poul Kellberg

Om Comeback
Comeback Program+Industries er blandt Danmarks første registrerede socialøkonomiske virksomheder. Virksomheden er socialt innovativ i sin tilgang, hvor den både hjælper unge med problemer, løser et samfundsproblem og skaber nye forretningsmuligheder.
Comeback samarbejder med en lang række kommuner omkring København og modtager støtte fra bl.a. Bikubenfonden.
Gennem de sidste fem år er 40% af Comebacks deltagere kommet i uddannelse, i job eller har startet deres egen virksomhed.

Læs mere om Comeback Program+Industries på: comeback.nu/da

Sociale iværksætter eventyr
Sociale iværksætter eventyr er en række arrangementer, der sætter fokus på succesfulde sociale iværksættere. Det er iværksættere, som gennem deres socialøkonomiske virksomhed har formået at skabe afgørende social effekt for en målgruppe eller på et område i stor skala.
Det er også enkeltpersoner, der har en spændende historie og masser af erfaringer fra deres iværksætterrejse, som de kan dele ud af til glæde for andre, der har lyst til at starte en socialøkonomisk virksomhed.

Se også Sociale Iværksætter Eventyr med Thor Thorøe fra Social Foodies her

FOTOS FRA ARRANGEMENTET:

Sociale iværksættereventyr med Poul Kellberg 17.4.2018

 

Sociale iværksættereventyr med Poul Kellberg 17.4.2018

Back To Top