skip to Main Content
Tid: 4 torsdage  d. 14. september, 21. september, 28. september og 5. oktober 15.00-17.00

Sted: Lokale 2.10, FO-Byen, Vester Allé 8

Sociale Entreprenører i Danmark afholdt i samarbejde med FO-Aarhus NSE 3.0 – kursus i socialt iværksætteri 4 onsdage fra 14.9.-5.10. 2023
Der var 1 deltager fysisk og 1 deltager som havde adgang til det online kursusmateriale.

Sociale Entreprenører i Danmark har udviklet online undervisningsmateriale om socialt iværksætteri  sammen med organisationer fra Norge, Sverige og Finland. Materialet består af 7 moduler, som hjælper deltagere fra social ide til  færdig forretningsplan for en socialøkonomisk virksomhed – som man efterfølgende har mulighed for at starte.

Nærmere beskrivelse af kurset:?
Der er tale om et kursus over fire kursus gange (i dette tilfælde torsdage), hvor man kan få ny læring, input og sparring, så man kan arbejde mere kvalificeret, målrettet og konkret med sin ide. I kursusprogrammet, Nordic Social Entrepreneurship 3.0, lærer man at identificere et socialt problem, og at se, hvordan en mulig ide og løsning kan omsættes i et projekt eller i en forretningsmodel som del af en socialøkonomisk virksomhed. På kurset lærer man, hvordan en prototype kan udvikles og afprøves, så man kan teste sin ide som produkt og aktivitet, og tage de næste, mere konkrete skridt til egentlig lancering, anvendelse og udbredelse.
Med en ”learning by doing”-tilgang bliver man inspireret til at kunne udvikle en strategisk plan og model, man kan handle efter, og som man kan præsentere din ide med.

Hvad består kurset I?
– 7 modulers – sparring og undervisning over 4 gange
Kurset består af syv moduler -1 Introduktion 2) Forstå, 3) Ideudvikling, 4) Træf beslutning, 5) Udvikling af prototype, 6) Test og 7) Lancering og er bygget op omkring design thinking teori.
Kurset er baseret på fysisk fremmøde med hjemmearbejde med forskellige opgaver mellem de 4 fremmøder. Deltagere får adgang til en online læringsplatform med materialer, link og film samt med opgaver til hjemmearbejde.
Ud over undervisningen og sparring, er der også mulighed for at hører om de øvrige kursisters ideer og tilgange.

Man kan se detaljeret undervisningsplan for kurset her

Hvem er aktørerne bag kursusprogrammet, Nordic Social Entrepreneurship 3.0?
Støttet af Nordisk Ministerråd har Sociale Entreprenører i Danmark udviklet online-programmet, Nordic Social Entrepreneurship 3.0 sammen med organisationer fra Norge, Sverige og Finland. Partnerne bag er finske EdTech-firma, der udvikler teknologiske løsninger og værktøjer, Claned Group, Oslo International Hub, der er en startup-inkubator og et innovationskontor med fokus på at hjælpe udlændinge bosat i Norge samt Folkuniversitetet i Sverige, der er en populær uddannelsesinstitution med afdelinger i hele Sverige.

Hvis du vil vide mere om kurset eller kunne tænke dig at deltage i fremtidige kursusforløb så kontakt Per Bach: per@socialeentreprenorer.dk tlf. 40 11 86 40.

Udviklingen af ​​ Nordic Social Entrepreneurship 3.0 støttet af Nordisk Ministerråd.

Back To Top