skip to Main Content

Tid:  Mandag d. 22. februar 2016 kl. 14.00-16.00
Sted: MarselisborgCentret, P.P. Ørums Gade 11, Bygning 1B i Aarhus
Tema: Introduktion til ”The Back to Life Project” og ”Vand Virker” – der er rettet mod genoptræning af fysisk skadede.
Arrangør: Koncern Kvalitet, CFK – Folkesundhed og Kvalitetsudvikling, Region Midtjylland og Sociale Entreprenører i Danmark og i samarbejde med Mikkel Salling Holmgaard.

Sociale Entreprenører i Danmark afholdt mandag d. 22. februar 2016 i samarbejde med Koncern Kvalitet, CFK – Folkesundhed og Kvalitetsudvikling, Region Midtjylland og Mikkel Salling Holmgaard arrangementet “Introduktion til ”The Back to Life Project”.
Der var 10 deltagere.

Back to Life Project - Mikkel Salling Holmgaard

Program

Mikkel holdt oplæg om sin historie med genoptræning og opstarten af ”The Back to Life Project” og ”Vand Virker”. Begge projekter er tiltag som ved brug af peer-supporting og samarbejde med offentlige og private instanser – hjælper deres cases over hele landet med at skabe ekstraordinære resultater.

Indtil videre har 100% af disse cases fået det bedre end eksperterne spåede var fysisk muligt.

Efter oplægget var der dialog og spørgsmål til projektet.

Mikkel Salling Holmgaard

Om The Back to Life Project og Mikkel Salling Holmgaard
The Back to Life Project kæmper for at få fokus på genoptræningsmiljøet og menneskerne med de fysiske udfordringer.
Resultaterne er opsigtvækkende:

Samtlige cases, som projektet har fulgt, står med mærkbare forbedringer, øget overskud, bedre fysiske forudsætninger, end landets eksperter troede på, og vigtigst af alt: et liv med ekstra indhold.

Projektet er søsat af Mikkel Salling Holmgaard, som også dagligt leder projektet.
Et alvorligt knivstik lammede i 2006 hele hans venstre arm og skulder, rev ham brutalt ud af den elitesportsverden han normalt befandt sig i og han blev afskrevet at have nogen form for aktiv fremtid. En målrettet indsats sendte ham hele vejen gennem genoptræningsmiljøet i Danmark. Efter 3-4 år genvandt han funktionen i armen, vendte tilbage til elitesporten og stod tilbage med en klar vision om, at der skulle ændres nogle ting i miljøet, for at flere endte med at st med samme resultater, som han selv gjorde.

Det blev til en lang, opslidende og dyr kamp imod “Sådan har vi altid gjort”-tankegangen og enorme besparelser. Gennem peer supporting, optimisme og flittighed er resultaterne nu slående, og både den private og offentlige opmærksomhed vokser over hele landet. Mikkel inviteres rundt i hele landet med hans oplæg, samt til store møder med toppen af landets banker, forsikringsselskaber, advokatfirmaer og politiske partier.

Back To Top