skip to Main Content

Tid: Lørdag den 15. juni 2019 kl. 13.45-14.30
Sted: Det Socialøkonomiske Telt, Kæmpestranden J20, Folkemødet Bornholm

Reach for Change, DISIE, Kooperationen og SED afholdt i samarbejde arrangementet Impact Startups for et Bæredygtigt Danmark d. 15.  juni på Folkemødet 2019 .

Arrangementet, der var udformet som en paneldebat med mulighed for spørgsmål foregik i Det Socialøkonomiske Telt

Arrangementet satte fokus det dilemma der mellem at samfundet har behov for nytænkende iværksættere som kan redefinere og genskabe en ny, mere balanceret og, fra bunden, bæredygtig måde at tænke ressourcer, mennesker, natur og miljø – og den manglende evne, vilje der er til at betale for og investere i deres  arbejde.

Derfor satte debatten fokus på, hvordan vi sammen kan understøtte bæredygtige iværksættere og innovatørers forretnings-og løsningsmodeller, så de aktivt kan bidrage til at opnå verdensmålene inden 2030.

Anne Katrine Heje Larsen (DISIE) og Anders Jochumsen (Reach for Change Danmark). gav en introduktion til arrangementet og derefter var der paneldebat med Lasse Alfastsen, Bæredygtig Kommunikation, som moderator.

I paneldebatten deltog:

Morten Halborg, Tidl. CEO, Skandia Asset Management

Peter Holm, Chef for Samfundsansvar, AP Pension

Søren Kaare-Andersen, Direktør, Bikubenfonden

Line Ervolder, K), Medlem af BR i Københavns Kommune, Medlem af Erhverv-, vækst og forskningsudvalget Region Hovedstaden.

Poul Kellberg, Direktør og Stifter, Comeback

 

Back To Top