skip to Main Content

Tid: Tirsdag d. 24. september 2019 kl. 15.00-17.00
Sted: Hos Sociale Entreprenører i Danmark, New Neighbour, Skovgaardsgade 5A i Aarhus, 8000 Aarhus C

Sociale Entreprenører i Danmark afholdt d. 24. september Åben Workshop for sociale iværksættere i Aarhus.
Der var 6 deltagere fra 3 projekter

4 studerende fra Erhvervsakademiet Aarhus, som arbejder med en eksamensopgave, som omhandler en indsats ifht. unge udsatte arbejdsløse i alderen 15 til 24 år. Ideen er at lave et forslag til en socialøkonomisk virksomhed, som kan hjælpe de unge tilbage til den uddannelse de har forladt pga. psykiske problemer eller tilbage på arbejdsmarkedet. De 4 studerende har på baggrund af emnet meldt sig til CSR People Challenge 2019.

Raphael, som arbejder med dans, musik og video performance vil gerne starte en virksomhed, hvor han anvender den begejstring publikum får gennem hans events til at skabe aktiv lokal handling inden for nogen af de udfordringer som vi står overfor. Det kan være alt fra at skabe lokale grønne områder  til at gøre noget for klima, miljø og sociale forhold.

Bent, som er del af Grobund projektet i Ebeltoft vil gerne starte en virksomhed baseret på genbrug og reparation af  materialer og produkter. Samtidig vil har gerne inddrage mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og skabe meningsfyldte jobs til dem. Et af produkterne er bl.a. mobile, miljøvenlige tiny houses.

Per Bach fra Sociale Entreprenører gav sparring og vejledning.

SED´s Åbne workshops for sociale iværksættere er et uforpligtende forum, hvor sociale iværksættere med ideer til projekter og virksomheder, kan få sparring og støtte til at videreudvikle ideen.

Det kan f.eks. være projekter, som skaber jobs til udsatte, genbruger ressourcer eller skaber et bedre miljø.

🔸 Åben workshop for sociale iværksættere, er overordnet tænkt som et bidrag til at flere sociale iværksætter-ideer kan udvikles og realiseres.

🔸 Workshoppen afholdes hver måned, hvor du kan deltage i en enkelt workshop, men også er velkommen til deltage i en række, hvis der er behov for det.

🔸På workshopperne deltager der altid nogen af SED´s konsulenter og fagpersoner med specialviden kan evt. indkaldes efter behov.

🔸 Sparringen kan foregå individuelt i fortrolighed eller i samspil med andre sociale iværksættere.

Har du spørgsmål om workshoppen, kontakt Per Bach på
per@socialeentreprenorer.dk

Medlemskab af SED:
Medlemskab af SED fås ned til 30 kr om året
Mikromedlemskab 30kr årligt: Klik her!
Personligt medlemskab 100 kr årligt: Klik her!

Læs mere om medlemskab af SED her

Back To Top