skip to Main Content

Unique by Grace Café – støtter Københavns hjemløse, én kop kaffe ad gangen

Unique by Grace Café begyndte som Unique Store i 2022 og er siden blevet til en hyggelig café med et fællesskab af frivillige, der er dedikeret til at gøre en forskel for hjemløse og immigranter i København. Unique by Grace Café serverer kaffe af høj kvalitet og cirkulære produkter – f.eks. fra aromatisk kaffe kunsthåndværk, keramik, håndlavede ting lavet af organisationens gæster på Grace KBHS’s herberg, smukke kunstværker lavet af lokale kunstnere og meget mere. Alt sker på basis takket være generøse donationer fra partnerne. Caféen er mere end bare et sted hvor man kan nyde en god kop kaffe. det er et sted, hvor hvert køb støtter og løfter mennesker i nød og er med til at fremme en bæredygtig levevis.

Et hjem for alle
Unique by Grace Café er en del af Grace KBH-familien under Blå Kors Danmark. Grace KBH er dedikeret til at hjælpe de mest sårbare mennesker, især dem, der oplever hjemløshed. Caféens services inkluderer en morgen-café, natteherberg, hjælp til flytning, navigering i sundhedssystemet, vejledning til jobplacering og støtte til at finde en bolig. Caféen byder gæster fra hele verden velkommen og er engageret i at behandle alle med respekt og værdighed, og hjælpe dem med at finde deres vej til et bedre liv.

Unique by Grace Cafés impact
Overskuddet fra Unique by Grace Café støtter direkte Grace KBH’s “Hostel Project,” som hjælper enkeltpersoner med at overvinde afhængighed og opnå selvstændighed. Unique by Grace Café tilbyder essentielle services som rehabilitering, jobtræning og boligstøtte. Siden 2023 har Unique by Grace Café succesfuldt hjulpet over 200 enkeltpersoner med at gennemføre dette program. Deres historier og vidnesbyrd, som kan findes rundt omkring i caféen, er et bevis på initiativets transformative kraft.

Hvordan Unique by Grace Café samarbejder
Unique by Grace Café er meget taknemmelig for sine partnerskaber og samarbejder. De støtter og donerer alt fra kaffebønner til espressomaskiner, café møbler, ingredienser til bagværk, og varer der sælges i butikken – hvilket gør missionen ikke kun social, men også arbejdende hen imod bæredygtig og cirkulær forbrug. Samarbejderne er afgørende for caféens drift. Unique by Grace Café tror på, at de gennem samarbejde kan opnå et fælles mål om at støtte mennesker i nød og fremme en bæredygtig livsstil.

Unique by Grace Cafés mission & vision
Unique by Grace Cafés mission er at fremme respekt, værdighed og livskvalitet for alle. Caféen sigter mod at løfte Københavns gruppe af hjemløse samfund gennem bevidst og cirkulært forbrug. Caféens vision er et København, hvor alle et hjem, og bæredygtigt forbrug er en grundlæggende del af dagligdagen.

Unique by Grace Café annoncerer alle sine meddelelser og kommende begivenheder på sine sociale medier:
Instagram
Facebook

Læs mere om Unique by Grace Café på deres hjemmeside, hvor de også modtager donationer, her

Du kan besøge Unique by Grace Café på Grieffenfeldsgade 54, 2200 København N

Back To Top