skip to Main Content

Baltic Sea Impact Network søger nye medlemmer

Baltic Sea Impact Network er en voksende sammenslutning af sociale iværksættere fra Sverige, Danmark, Estland, Letland, Litauen og Ukraine, der arbejder sammen om at støtte en bedre fremtid for kommende generationer.
Netværket ønsker nu at udvide antallet af medlemmer til 50, og opfordrer derfor sociale iværksættere i bl.a. Danmark og Ukraine samarbejde til at deltage.

Som medlem af netværket får du mulighed for peer learning med ligesindede sociale iværksættere fra Norden og Baltikum.
Netværket vil også give dig også mulighed for at lære nye færdigheder, opbygge forbindelser og få støtte fra kolleger i regionen til at udvikle din organisation og opnå dine mål om at skabe impact.
Temaet for netværket vil blive fastlagt baseret på en selv-evaluering, som du bliver bedt om at lave ved programstart for at sikre, at indholdet i netværkets aktiviteter passer bedst muligt til dine behov.

For at være del af netværket forventes det, at du deltager i en online session om måneden og opbygger relationer med andre netværksmedlemmer. Du bliver bedt om at give feedback for at forbedre kvaliteten af projektaktiviteterne, og du kan også blive bedt om at deltage i interviews for mere detaljeret feedback.
Som medlem af netværket vil du blive guidet gennem et program af online workshops, peer-to-peer læring og du får mulighed for at have spørgetid med eksperter inden for social impact fra Østersøregionen.
Netværket lægger vægt på dit engagement og ser dig som en medskaber af projektet.

Baltic Sea Impact Network er et projekt, der gennemføres i et partnerskab mellem Reach for Change Sverige, Reach for Change Letland, Social Enterprise Estonia, Social Entrepreneurship Association Latvia og Lithuanian Social Business Association, støttet af Swedish Institute som en del af naboskabsprogrammet for Østersøen.

Den første peer-learning session vil blive afholdt 31. januar 2024, og den efterfølgende d. 28. februar. Alle sessioner vil være online. I oktober 2024 inviteres alle netværksmedlemmer til et fysisk møde i Tallinn, Estland. Alle datoer vil blive kommunikeret i god tid.
Hvis du har lyst til at være del af Baltic Sea Impact Network og samarbejde med internationale kolleger så kan du skrive dig op via linket her

Du kan læse mere om Baltic Sea Impact Network og se de nuværende medlemmer via linket her

Back To Top