skip to Main Content

The Regenerative Enterprise 

The Regenerative Enterprise  er en ny bog af Niels de Fraguier og Stephen Vasconcellos , som tilbyder en visionær og praktisk vej, der giver iværksættere mulighed for at bygge fremtidsegnede organisationer, der reagerer på den planetariske krise vi befinder os i. Bogen udforsker, hvordan økonomer, systemtænkere og banebrydende forandringsskabere er med til at katalysere en ny økonomi, der fungerer i harmoni med naturen – et felt der kaldes kaldet “regenerativt entreprenørskab”.
Bogen kortlægger en klar og handlekraftig vej for virksomheder i forhold til at bevæge sig fra en bæredygtig til en regenerativ og retfærdig tankegang, der understøtter livet på jorden frem for det modsatte.

Det er illustreret med utallige eksempler fra livets 3,8 milliarder år, såvel som oprindelige folks værdier, og mere end 120 eksempler på virksomheder, der går foran – med indsatser lige fra regenerering af økosystemer til demokratisering af arbejdspladser, genopfindelse af ejerskabformer og omdannelse af affald til værdi.
The Regenerative Enterprise kan sætter gang i tankerne og kan være en god hjælp, når man ønsker at “lede fra fremtiden”.

Fakta:
Titel: The Regenerative Enterprise: leading change at a time of planetary crisis
Forfattere: Niels de Fraguier og Stephen Vasconcellos
Udgivelsesdato: 6. september 2023
Forlag: Independently published
ISBN-13: ‎ 979-8854650168
Bogen er på 434 sider og kan købes her

Back To Top