skip to Main Content

Sell with Impact

“Sell with Impact: Stories and Research from the Canadian Social Enterprise Sector” er en ny publication med inspirerende fortællinger om canadiske socialøkonomiske virksomheder.
Publikationen bygger på ny forskning fra Buy Social Canada, der afliver en række myter om socialøkonomiske virksomheder og viser, at de er rentable, samtidig med, at de tilbyder løsninger på økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer.

Konkret er stammer de data som publikationen bygger på fra en undersøgelse blandt 132 socialøkonomiske virksomheder, og den tegner et robust billede af sektoren som viser dens succeser, udfordringer og muligheder. Sell with Impact indeholder også casestudier såsom Hiregoods en socialøkonomisk virksomhed, som ansætter mennesker, der lever med hjemløshed kontrakter med City of Edmonton og et forpligtigende samarbejde med Purpose Constructions som både tilbyder jobs og billige boliger til målgruppen.
Læserne vil blive taget med på en rejse gennem en række engagerende historier om sociale iværksættere og deres initiativer.

Sell with Impact kan være til inspiration for alle, der er interesserede i socialt iværksætteri, da den ikke kun deler vigtige historier, men også leverer konkrete data og viden om, hvordan socialøkonomiske virksomheder i Canada kan og har skabt en varig positiv impact på samfundet.”

FAKTA:
Titel: Sell with Impact: Stories and Research from the Canadian Social Enterprise Sector
Forfatter: Buy Social Canada
Forlag: Buy Social Canada
Udgivelsesdato: september 2023
Publikationen er på 59 sider og kan læses her

Back To Top