skip to Main Content

How to Lead with Purpose

Bogen “How to Lead with Purpose – Lessons in Life and Work from the Gloves-Off Mentor” er en inspirerende guide til lederskab, skrevet af den erfaren mentor Liam Black. Black har støttet sociale iværksættere og formålsdrevne ledere i årtier, og han forstår, hvad der skal til for at udføre arbejde, der går ud over fokus på bundlinjen – og hvad det også kræver af de sociale iværksætter der gør det.
Bogen fokuserer på at lede med formål og lære af livets erfaringer og arbejdssituationer. Forfatteren deler sine indsigter om at være en effektiv leder og hvordan man kan finde og følge sit formål i arbejdet. Bogen fremhæver betydningen af autentisk lederskab og evnen til at tage vanskelige beslutninger. Forfatteren deler også værdifulde lektioner om kommunikation, motivation af medarbejdere og opbygning af et succesfuldt team.
Bogen er let at læse med praktiske eksempler og case-studier, der kan anvendes i både personlige og professionelle ledelsessituationer. Den er velegnet til ledere på alle niveauer, der ønsker at udvikle deres ledelsesstil og lede med formål og autenticitet.
Bogen opmuntrer læserne til at reflektere over deres egne ledelsesmæssige tilgange og inspirerer til at finde en dybere betydning i deres ledelsesrolle.
Sammenfattende er “How to Lead with Purpose” en engagerende guide, der opmuntrer læsere til at blive mere bevidste ledere og lede med formål og autenticitet i både deres personlige og professionelle liv.

Om forfatteren
Liam Black har støttet sociale iværksættere og formålsdrevne ledere i årtier og kender til deres udfordringer.
Black har bl.a. været direktør i 15 år for en Liverpool-baseret socialøkonomisk virksomhed og derefter i Jamie Oliver Group.
Han er medstifter af Impact Ventures UK (en del af Lightrock-gruppen), som har investeret 40 millioner pund i formålsdrevne iværksættere.
Han vejleder nystartede iværksættere og seniorledere i alle sektorer – bl.a. Dyson, BBC, Unilever, The Guardian og Eden Project.

FAKTA:
Titel: How to Lead with Purpose – Lessons in life and work from the gloves-off mentor
Forfatter: Liam Black
Udgivelsesdato: 10 januar 2023
ISBN paperback: 9781788604079
ISBN Ebook:  9781788604093
Bogen er på 232 sider og kan købes her

Læs Pioneers Posts artikel om bogen her

 

 

 

Back To Top