skip to Main Content

Working to Restore

Working to Restore: Harnessing the Power of Regenerative Business to Heal the World er en ny bog a journalist Esra Chhabra Working to Restore, som sætter fokus på vor tids mest innovative iværksættere, der har fokus på en regenerativ tilgang til virksomhedsdrift.

Det er iværksættere som ikke vil nøjes med at skabe små og overfladiske forandringer, der blot vedligeholder et brudt system, men som bestræber sig på restaurering og regenerering som model for deres virksomhed. Esra Chhabra forsøger med bogen at vise at det er muligt for en virksomhed at trives, mens den holder fast i sin mission, og det kan lade sig gøre at sætte både mennesker og planet i centrum.

Bogen undersøger revolutionære tilgange inden for ni områder: landbrug, affald, forsyningskæde, inklusivitet til for det fælles bedste, kvinder i arbejdsstyrken, rejser, sundhed, energi og finans.
De virksomheder bogen som bogen beskriver løser globale problemer på tværs af brancher, der adresserer vor tids store hovedpine: genopbygning af jordsundhed, fjernelse af plastik, ophævelse af skæve forsyningskæder, skabelse af retfærdighed på arbejdspladsen, inklusiv økonomi, bedre sundhedspleje, renere energi og mere bevidst turisme.
For disse virksomheder er bæredygtighed på overfladen ikke er nok. De argumenterer således for en ny æra, hvor regenerativ virksomhed kan være en tilgang som kan genoprette den ubalance, vi har skabt.

Et par af de iværksættere som bogen sætter fokus på er Marius Smit, som er grundlægger af Plastic Whale, den første virksomhed, der byggede både udelukkende af plastikaffald, der er fjernet fra vores have og floder og Rob Wilson og Tristram Stuart hos Toast Ale, som samarbejder med Wold Top Yorkshire Brewery om at genbruge overskudsbrød til at producere en prisvindende India Pale Ale.

FAKTA:
Titel: Working to Restore: Harnessing the Power of Regenerative Business to Heal the World
Forfatter: Esha Chhabra
Forlag: Beacon Press
Udgivelsesdato: 21. Marts 2023
ISBN: 978-080700851-5
Bogen er på 248 sider og kan købes her

 

Back To Top