skip to Main Content

De første danske socialøkonomiske virksomheder er SEWF verificeret

Sociale Entreprenører i Danmark samarbejder med Social Entreprise World Forum om at tilbyde SEWF verificering af danske socialøkonomiske virksomheder. De første syv socialøkonomiske virksomheder er nu blevet verificeret og flere er på vej. De første danske SEWF verificerede socialøkonomiske virksomheder er Glad Fonden, Blindes Arbejde, VOKS, Grantoftegaard, Finklusiv, SHEWorks Atelier og Special Minds.
Målet med SEWF ordningen, der kun har kort tid på bagen, er at gøre det lettere for socialøkonomiske virksomheder at få adgang til finansieringsmuligheder, pro bono og billigere serviceydelser samt internationale muligheder i forhold til sociale indkøb. (I dansk kontekst gælder det f.eks. i forhold til at sælge produkter og serviceydelser til store internationale virksomheder både i og uden for Danmark).
På verdensplan er der for øjeblikket 140 SEWF verificerede virksomheder og 150 andre er er i gang med processen med at blive verificeret.

Sociale Entreprenører i Danmark håber at flere af de danske socialøkonomiske virksomheder, for hvem det er relevant, vil benytte sig af muligheden. Derfor arbejder vi for at fremme og gøre op

Jo flere danske socialøkonomiske virksomheder der er verificeret, jo mere interessant bliver det for store internationale virksomheder, med afdelinger i Danmark, at kigge på vores socialøkonomiske felt, når de skal finde mulige leverandører til deres sociale indkøb.Vi har oprettet en dansk side, hvor man kan finde yderligere oplysninger om SEWF verificeringen, og hvordan man kommer i gang med processen.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring SEWF verificering er du velkommen til at kontakte Per Bach på email per@socialeentreprenorer.dk eller tlf. 40 11 86 40

Se mere på https://socialeentreprenorer.dk/konsulentydelser/sewf-verificering

Back To Top