skip to Main Content

Powering Social Enterprise with Profit and Purpose

Powering Social Enterprise with Profit and Purpose – The Tandem Hybrid er en ny bog af Scott Boyer, Jeremy Gudauskas og Mike Hamel om en spændende hybrid socialøkonomisk virksomhedsmodel.

Sociale iværksættere tackler verdens mest presserende problemer, som hverken regeringen, erhvervslivet eller velgørenheds organisationer har formået at løse. De skaber virksomheder med en primær mission om at skabe social forandring.
Scott Boyer er en sådan social iværksætter, der som 28-årige veteran forlod et godt og meget vellønnet  job i medicinal industrien for at starte virksomhederne OWP Pharmaceuticals og ROW Foundation. Denne kommercielle virksomhed og non-profit organisation eksisterer i et symbiotisk forhold, vi som Scott Boyer kalder en “tandem hybrid socialøkonomisk virksomhed.” Modellen kombinerer en multimillion dollar forretning med en non-profit fund, der er på vej til at blive verdens største fondsgiver til projekter, der servicerer mennesker med epilepsi og tilhørende psykiatriske lidelser.

Tandemhybriden inkorporerer de principper, Scott og andre har lært for at bygge en helt unik socialøkonomisk virksomhed fra bunden. Det er en virksomhed der er: Drevet af en overbevisende social mission, finansieret af kommerciel succes, struktureret til at bevare kontrollen og er skalerbar og bæredygtig på lang sigt.
Det er en ide der har vist sig at være både kommercielt og filantropisk succesfuld, og som kan kopieres i de fleste forretningssektorer.

Om forfatterne
Scott Boyer er grundlægger og administrerende direktør for OWP Pharmaceuticals og grundlægger og formand for ROW Foundation.
Jeremy Gudauskas har undervist i socialt entreprenørskab på North Central College i Naperville, Illinois, hvor han grundlagde Center for Social Impact.
Mike Hamel har hjulpet mere end 100 iværksættere og forretningsmænd og -kvinder på C-niveau med at dele deres historier med et bredere publikum.

FAKTA:
Titel: Powering Social Enterprise with Profit and Purpose- The Tandem Hybrid
Forfattere: Scott Boyer, Jeremy Gudauskas og Mike Hamel
Forlag: Routledge
Udgivelsesdato: 1. marts 2023
ISBN 9781032352374
Bogen er på 206 sider og kan købes her

Back To Top