skip to Main Content

Social Innovation Tournament 2023

Social Innovation Tournament  SIT, som EIB Institute Social Program står bag, anerkender og støtter de bedste europæiske sociale iværksættere, hvis primære formål er at skabe en social, etisk eller miljømæssig impact i Europa.
Konkurrencen udvælger 15 finalister, der skal konkurrere om en 1. præmie på 100.000 euro og en anden præmie på 40.000 euro i både den generelle og særlige kategori samt en Audience Choice-pris på 10.000 euro.

Man kan indsende ansøgning om at deltage i Social Innovation Tournament indtil 23. februar og ansøgningen kan dække ethvert af de 17 verdensmål.
Dette års særlige kategoripriser går til projekter med fokus på bæredygtige byer og samfund.
Finalen i Social Innovation Tournament afholdes i Stokholm d. 27-28. september 2023.

Læs mere og ansøg her

Back To Top