skip to Main Content

Årets norske Sosiale Entreprenør 2023 er kåret

Virksomheden HELT MED blev d. 5. januar kåret som Årets Sociale Entreprenør 2023 i Norge. 25 virksomheder var nomineret til prisen, som blev uddelt på NHOs Årskonference. (NHO er det norske erhvervslivs hovedorganisation). Ud over æren modtog vinderen prisen halv million norske kroner foran en fyldt sal af politikere og ledere i norsk erhvervsliv.

Prisen blev overrakt af industri- og handelsminister Jan Christian.
De to andre finalister, Hogst AS og Get Academy, modtager hver en gavecheck på 50.000 norske kroner.

Helt Med er en fond, der har udviklet en model for at skabe arbejdspladser for udviklingshæmmede i det almindelige arbejdsliv, både i private og offentlige virksomheder. Siden starten i 2017 har virksomheden hjulpet 170 personer i fastansættelse.
HELT MED har udviklet en model for at skabe arbejdspladser for udviklingshæmmede i det almindelige arbejdsliv, både i private og offentlige virksomheder. Siden starten i 2017 har virksomheden hjulpet 170 personer i fastansættelse.

Ifølge juryens formand, Johan H. Andresen fra Ferd, skaber årets vinder stor værdi for mennesker udenfor fællesskabet, samtidig med at de skaber værdifulde medarbejdere for norsk erhvervsliv. – HELT MED er det støtteapparat, både virksomhederne og målgruppen har brug for, og det er et meget gennemtænkt koncept. De har et solidt team, der også er i stand til at tænke forretning, og det er ifølge Johan Andresen vigtigt for at kunne skalere.

HELT MED har et klart mål om at skabe 100 nye arbejdspladser hvert år, og prisen vil ifølge Helt Med leder, Jarle Eknes, være til stor hjælp i dette arbejde.

Læs mere om prisen og tidligere vindere her

Læs mere om HELT MED på: https://heltmed.no

Photo by Nathan Lemon on Unsplash

Back To Top