skip to Main Content

Nominer en kvindelig leder til Top 100 Women in Social Enterprise 2023

Hvis du kender en kvindelig leder af en dansk socialøkonomiske virksomhed, som du synes har gjort det godt, så er det nu du skal nominere hende til Euclid Networks Top 100 Women in Social Enterprise 2023 liste.

Euclid Network (EN) har de sidste 15 år arbejdet for at  fremmet socialt iværksætteri og social innovation i Europa gennem videnudveksling, kapacitetsopbygning, netværk og international fortalervirksomhed. For specielt at styrke kvindelige ledere i Europa, har Euclid Network lanceret den anden udgave af Top 100 Women in Social Enterprise initiativet.

Gennem initiativet vil Euclid Network hylde kvinder i den socialøkonomiske virksomhedssektor, sætter fokus på deres impact-rejse og deres præstationer og forbinder dem så de kan lærer af og inspirere hinanden.

Top 100 Women in Social Enterprise 2023-listen bliver offentliggjort på Kvindernes internationalle kampdag d. 8. marts 2023.

Der vi blive offentliggjort eksklusive interviews med de nominerede gennem Euclid Networks hjemmeside og nyhedsbrev de nominerede ledere der kommer på listen vil også få adgang til Euclid Networks enorme netværk af impact iværksættere og investorer i og uden for Europa.

Du kan nominere en kandidat i en af de to følgende kategorier:

Social Entreprenør
For kvindelige iværksættere, der leder eller er ansat i en i en socialøkonomisk virksomhed. Det kan være for-profit, non-profit eller hybrid organisation.

Social Innovatør
For offentlige og private sociale iværksættere, ledere af formidlere såsom sociale inkubatorer og nationale netværk af socialøkonomiske virksomhed og akademikere.

Fristen for at nominere er mandag den 30. januar 2023.

Du kan nominere her

Back To Top