skip to Main Content

EU-høring og bevisindsamling om foreningers grænseoverskridende aktiviteter

Europa-Kommissionen har iværksat en indkaldelse af bevismateriale og en offentlig høring med henblik på udarbejdelsen af forslaget til et lovgivningsinitiativ om foreningers grænseoverskridende aktiviteter.

Dette initiativ følger op på Europa-Parlamentets beslutning om en statut for europæiske grænseoverskridende foreninger og non-profit organisationer, der blev vedtaget i februar 2022.

Man kan få adgang til de relevante oplysninger og give sin mening til kende via portalen her senest d. 28. oktober 2022.

Målet er at modtage direkte feedback og beviser fra relevante interessenter, især foreninger, andre almennyttige foreninger, EU-borgere, der deltager i foreninger og andre non-profit foreningers aktiviteter, medlemsstater og offentlige myndigheder, økonomiske aktører, eksperter og forskere inden for non-profit lovgivning.

Læs mere her

Photo by Guillaume Périgois on Unsplash

 

Back To Top