skip to Main Content

Social Innovation of New Ventures

Social Innovation of New Ventures er en kommende bog som giver indsigt i, hvordan nye indsatser i vækstøkonomier og i udviklingslande er med til at genererer social innovation.
Bogen viser en række eksempler på nye virksomhedsformer, og hvordan de adskiller sig fra traditionelle forretningsmodeller.

Der er en stigende tendens til innovation i nye markeder og samtidig mangel på viden om, hvordan disse markeder fungerer. Her giver bogen et tiltrængt input ved at se på, hvordan sådanne virksomheder i udviklingsøkonomier går nye veje i et udfordrende miljø med begrænset ressourcer.

Gennem forskellige cases fra bl.a. Syd Amerika og Asien ser bogen nærmere på succesfulde, individuelle iværksættere, sociale relationer, produktinnovation, processer, systemer og markeder.

Denne bog kan være nyttig, hvis vil forstå hvordan nye virksomheder på nye markeder er med til at fremme social innovation og bæredygtig udvikling.

Bogen indeholder bl.a. kapitler om social og solidarisk økonomi (social and solidaritet economy) og social innovation som en mulighed for at opretholde livet og værdige levevilkårene i Mexico og Argentina samt om hvordan solidaritetsøkonomi kan være en ramme for social innovation i den fjerde sektor i Mexico.

FAKTA:
Titel: Social Innovation of New Ventures – Achieving Social Inclusion and Sustainability in Emerging Economies and Developing Countries
Forfattere: Redigeret af Marcela Ramirez-Pasillas, Vanessa Ratten, Hans Lundberg
Forlag: Routledge
Copyright: 2021
Udgivelsesdato: 30 juni 2022
ISBN: 9780367654832

Bogen er på 178 sider og kan forudbestilles her
(afsendes fra forlag efter d. 30 juni 2022).

 

 

Back To Top