skip to Main Content

Top 100 Women in Social Enterprise List 2022

I de sidste 15 år har Euclid Network (EN), som SED er medlem af, arbejdet for at fremme socialt iværksætteri og social innovation i Europa. For at styrke kvindelige, socialøkonomiske ledere og fremskynde ligestilling mellem kønnene har EN lanceret initiativet Top 100 Women in Social Enterprise.

Initiativet, der blev afprøvet første gang sidste år, fejrer kvinder i den socialøkonomiske virksomhedssektor og sætter fokus på deres impact-rejse og præstationer og forbinder dem for at de kan lære af og inspirere hinanden.

500 kvinder er blevet nomineret, og en jury har efterfølgende udvalgt de 100 kvinder der er kommet på dette års Top 100 Women in Social Enterprise-listen.

Listen indeholder profiler af en række banebrydende kvinder, som er med til at forme det europæiske økosystem for socialøkonomiske virksomhed og føre det ind i mainstream. Deres innovative tilgange er tilpasningsdygtige og bæredygtige og har derfor potentialet til at skabe positiv impact langt ind i fremtiden.

I år er Danmark repræsenteret på listen med Dorte Boddum Kronborg som er direktør for den socialøkonomiske virksomhed Huset Venture Nordjylland

Se Top 100 Women in Social Enterprise List 2022 her

Back To Top