skip to Main Content

Creative Business Cup

Creative Business Cup er en konkurrence for kreative og innovative startups, der nu afholdes for tolvte år i træk i Danmark. Ud over at have fokus på deltagernes kreative kompetencer og skalerbarhed har konkurrencen også fokus på bæredygtighed, sundhed og lederskab, når vinderne skal findes.

Creative Business Network står bag konkurrencen, der er den største i verden for innovative og kreative startups.

Creative Business Cup Denmark 2022 Konkurrence bliver afholdt i over 70 lande verden over og det er som nævnt tolvte år i træk, at konkurrencen bliver afholdt i Danmark. Kun 20 ud af alle de ansøgende startups vil blive udvalgt til det såkaldte Creative Business Cup Denmark, hvor Creative Business Network vil sørge for ekspertrådgivning og træning i at pitche. Vinderen af Creative Business Cup Denmark 2022 modtager en plads til Creative Business Cup Global Finals i juni. Her mødes vindere fra de deltagende lande og konkurrere om hvem der har den mest mest kreative og innovative idé i 20222.

Hvem kan deltage?
Alle kreative startups og entreprenører kan deltage i Creative Business Cup Denmark 2022, såfremt de kan bevise, at deres ideer er kreative og innovative. Derudover skal deres startupvirksomheder være registreret med et CVR-nummer i Danmark, og de skal minimum have modtaget $ 1 million USD i investeringer/funding.
Ansøgningsfristen for deltagelse i Creative Business Cup Denmark 2022 er den 1. marts 2022. Temaer Creative Business Cup Denmarks jury holder altid skarpt øje med de deltagernes kreative kompetencer, skalerbarhed og markedspotentiale, men har i høj grad også fokus på bæredygtighed, sundhed og lederskab, når der skal vurderes.

Ifølge Rasmus Wiinstedt Tscherning er det sjældent at de kreative deltagende startupvirksomheder ikke har bæredygtighed inkorporeret i deres forretningsmodeller. Det skyldes, at verdens problemer i dag løses kreativt, hvilket er det deltagerne i Creative Business Cup er bedst til. Samtidig er der ifølge ham ofte mange kvinder bag de deltagende virksomheder.
Hvis du ønsker at ansøge om at være med i konkurrencen.

Kontaktinformationer:
Karoline Haulund Vice Director Tlf: +45 27134342 kah@cbnet.com
Albert Meldgaard Blum Student Assistant Tlf: +45 26166053 amb@cbnet.com
Webside: https://cbnet.com/
For ansøgere: https://shorturl.at/ixJNU

 

Back To Top