skip to Main Content

Frontiers in Social Innovation

Frontiers in Social Innovation: The Essential Handbook for Creating, Deployment and Sustaining Creative Solutions to Systemic Problemer Hardcover er en ny håndbog for iværksættere der ønsker at skabe løsninger på de store udfordringer, som verden står overfor.

Det er tydeligt at verden står over for store udfordringer – f.eks. klima, sundhed, fødevaresikkerhed, forurening og tab af biodiversitet. Flere af de bedste og dygtigste iværksættere føler sig af den grund også kaldet mannesker til at blive sociale iværksættere og innovatører og udvikle innovative løsninger. Men det er ikke så enkelt endda.

Udvikling af den slags løsninger kræver både samarbejder på tværs af sektorer og overblik. Derfor er der også brug for vejledning og inspiration. Det er netop hvad denne håndbog tilbyder. En guide til sociale iværksættere på en rejsen for at ændre verden. Bogen har bidrag fra kapaciteter og tænkere inden for forskning men også fra erfarne praktikere, som alle bidrager med den viden man behøver for at få succes med social innovation.

Den dækker bl.a. emner som: High-performance ledelse som en drivkraft for social forandring, skalering af social innovation, virksomheders arbejde mod CO2 neutralitet, social innovation og sundhedspleje i den postpandemiske verden og fonde og impactinvesteringer. Bogen er også fuld af en række cases beskriver de udfordringer, som sociale iværksættere og innovatører står over for i det virkelige liv.

Bogen har fået fine anbefalinger med på vejen af bl.a. Darren Walker, præsident, Ford Foundation,  grundlægger af Ashoka og Sir Ronald Cohen, formand for Global Steering Group for Impact Investment.

Om forfatteren
Redaktør Neil Malhotra er Edith M. Cornell-professor i politisk økonomi ved Stanford Graduate School of Business, hvor han har undervist i forretningsetik siden 2008. Han er også direktør for skolens Center for Social Innovation. Ud over at udvikle læseplaner med fokus på sociale spørgsmål, impact måling og missionsdrevet forretning, administrerer han cirkulære aktiviteter relateret til effektinvestering, socialt entreprenørskab og nonprofit-ledelse. Han fik sin ph.d. i statskundskab fra Stanford University og sin BA i økonomi fra Yale University.

FAKTA
Titel: Frontiers in Social Innovation: The Essential Handbook for Creating, Deployment and Sustaining Creative Solutions to Systemic Problemer
Forfatter: Neil Malhotra (redaktør)
Forlag:  Harvard Business Review Press
Udgivelsesdato: d. 1. marts 2022)
ISBN-10 ‏ : ‎ 164782141X
ISBN-13 ‏: ‎ 978-1647821418
Sprog ‏: Engelsk
Bogen er på ‎432 sider og kan købes her

Back To Top