skip to Main Content

Del din impact-historie ved URBAN FUTURE 2022 konferencen i Helsingborg

Hvis du driver en impact virksomhed, der gør din by mere bæredygtig? Så er URBAN FUTURE 2022 (UF22) konferencen måske noget for dig.

URBAN FUTURE 2022 konferencen(UF22) leder efter impact entreprenører, som har lyst til at dele deres historie fra scenen ved URBAN FUTURE konferencen d. 1.-3. juni 2022 i Helsingborg i Sverige.
Interesserede kan ansøge eller nominere en anden impact entreprenør til at blive inviteret som taler ved konferencen. Der er deadline for ansøgninger eller nomineringer d. 6. februar 2022.

Ved konferencen kan man møde flere af de forandringsagenter, der er på forkant med at transformere byer over hele verden.
UF22 konferencen tilbyder især:

  • En global scene til at fremvise din sociale virksomhed og den impact du skaber
  • Et internationalt netværk og udveksling med andre impact makers
  • Et dedikeret program så du kan blive (endnu mere) inspireret
  • Mange muligheder for at komme i kontakt med byens ledere og impact investorer
  • Mulighed for at lære at skabe mere impact
  • Mulighed for at præsentere dit arbejde i konferencens udstillingsområde (der er reduceret gebyr for startups)

Ti iværksættere har mulighed for at vinde en deltagelse i konferencen og dermed for at fortælle om deres impact virksomhed ved  Europas største begivenhed for alle, der former fremtiden for vores byer.

URBAN FUTURE leder efter unikke, inspirerende og fantastiske historier om iværksættere, der har fundet på en idé til at gøre deres by til et bedre sted. Det f.eks. kan være at løse et miljøproblem eller en social udfordring, og vil meget gerne høre om projekter og virksomheder, der startede med en simpel idé og derefter skabte en uventet sneboldeffekt. Hvis du som iværksætter er med til at forbedrer din by og/eller gør en forskel for borgernes liv, så vil URBAN FUTURE meget gerne høre fra dig.

URBAN FUTURE leder specielt efter iværksættere hvor:

  • Dit projekt/forretning gør din by bedre, grønnere, mere bæredygtig – du tager fat på miljømæssige eller sociale udfordringer (såsom at reducere madspild eller fremme et mere rummeligt arbejdsmarked)
  • Det berører borgernes liv
  • Du brænder for det du laver du har en unik og inspirerende impact-historie at fortælle

Hvis ovenstående passer på dig eller du kender nogen det passer på – SÅ SØG HER ELLER NOMINER NOGEN på adressen her
Deadline: d. 6. februar 2022
For yderligere information kontakt: Anna Dockhorn på email. anna.dockhorn@urban-future.org


Om URBAN FUTURE

URBAN FUTURE er Europas største event for alle de mennesker, der er med til at transformerer vores byer.
Takket være konferencens fokus på de mennesker, der er med til at driver overgangen til mere bæredygtige byer, er konferencen blevet den hurtigst voksende og mest tværfaglige event for byer i Europa. Konferencen er stedet, hvor nutidens mest aktive og passionerede CityChanger mødes, udveksler erfaringer og netværker for at skabe impact.
De næste UF-arrangementer URBAN FUTURE konferencer finder sted i Helsingborg, Sverige (1.-3. juni 2022) og i Stuttgart, Tyskland (21.-23. juni 2023).
Læs mere om URBAN FUTURE på: https://urban-future.org

 

 

Back To Top