skip to Main Content

Skejby Rangers

Skejby Rangers er en socialøkonomisk virksomhed i Skejby ved Aarhus, som tilbyder virksomheder hjælp med småopgaver og samtidig skaber jobmuligheder for mennesker, der har brug for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Mange virksomheder har forskellige små opgaver, som af forskellige grunde ikke bliver prioriteret og dermed ikke løst. Selvom der er tale om små opgaver, så tager de alligevel tid, som kunne bruges på andre og vigtigere opgaver. Samtidig kan netop disse små job gøre en kæmpe forskel for mennesker, der har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Gennem den slags småjobs kan de få en ny chance.
Det er ideen bag Skejby Rangers, som løser forskellige små opgaver indenfor kontor & administration, køkken & kantine og ejendomsservice.

Modellen giver virksomheder mulighed for at få løst små opgaver og på samme tid at tage et socialt ansvar, som også kan anvendes til profilering af virksomheden. Ved at indgå et samarbejde med Skejby Rangers om at løse opgaver, bidrager virksomheden f.eks. til at realisere FN’s verdensmål nr. 8 om anstændige jobs og økonomisk vækst.

Samtidig er modellen en fordel for virksomheder, der ikke har arbejde til en fuldtidsstilling eller måske ikke selv har råd til at ansætte en fuldtidsmedarbejder. På denne måde slipper for selv at ansætte en medarbejder og dermed også for den ekstra administration.

Skejby Rangers er del af FO-Aarhus og det nye bylivshus i Skejby, som åbnede i januar 2021. Bylivshuset ligger i de bygninger, der tidligere har huset Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Skejby Rangers er udviklet i samarbejde med erhvervsnetværket Business Park Skejby & Aarhus Kommune og bliver støttet af A.P. Møller Fonden med knap 4 mill. kr. i perioden 2021-24.

Hvis man som virksomheder i Aarhus området har små opgaver, som trænger til at blive løst, kan man med fordel kontakte Skejby Rangers.
Se kontaktoplysninger herunder:

Stig Christensen
Mail: stch@fo-aarhus.dk
Tlf. 2020 7687

Læs mere om Skejby Rangers på: skejbyrangers.dk

Back To Top